Sinterklaaskelders Arnhem

Sinterklaaskelders Arnhem 24 november

Ook dit jaar zal Sinterklaas weer in de historische kelders van Arnhem verblijven. De historische kelders zullen tijdens de sinterklaastijd worden omgedoopt tot de Sinterklaaskelders. Na de feestelijke intocht op zaterdag 18 november gaat Sinterklaas met zijn Pieten naar de Historische Kelders in Arnhem, waar hij tot zijn vertrek uit Nederland verblijft. De ingang van de kelders is aan de Oude Oeverstraat 4a in Arnhem.

Net als voorgaande jaren zal Sinterklaas op acht dagen bezoekers in zijn tijdelijk huis kunnen ontvangen. In de kelders kunnen bezoekers kijken hoe Sinterklaas met zijn Pieten leeft en woont, wat voor werkzaamheden er verricht moeten worden en wat de voorbereidingen zijn voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Zo zijn er pepernoten bakkende Pieten in de keuken, er is een kapperskamer en een dokterskamer, de schatkist van Sinterklaas staat klaar en je kunt een kijkje nemen in de badkamer van Sinterklaas. Je mag zelfs even in zijn slaapkamer gluren waar een fraai hemelbed staat!

In bijna alle kamers zijn er Pieten aanwezig en Sinterklaas zelf is er natuurlijk met zijn Hoofdpiet ook om alle tekeningen en verlanglijstjes in ontvangst te nemen. Daarnaast kunnen kinderen ook nog hun Pietendiploma halen door verschillende opdrachten uit te voeren zoals Pieten omgooien, pakjes in schoorstenen stoppen, dakrand lopen, zak sjouwen en meer. Sinterklaas hoopt ook dit jaar weer zo veel mogelijk kinderen zelf de hand te kunnen schudden.

Als je op de foto wilt met Sinterklaas of met een Piet... vergeet dan zeker je fototoestel niet!

Contactinformatie

Adres
Oude Oeverstraat 4a 6811 JX ARNHEM Route plannen

periode 22-11-2017 t/m 02-12-2017
woensdag 13:15 - 16:15
vrijdag 13:15 - 16:15
zaterdag 11:30 - 15:15
zondag 11:30 - 15:15

Contactinformatie

Adres
Oude Oeverstraat 4a 6811 JX ARNHEM Route plannen