• Shoppen in Arnhem

    Shoppen in Arnhem
Welkom

Blijf je slapen in een hotel in Arnhem?

Zin in een onvergetelijk weekendje weg? Ontdek Arnhem! Geniet van de sfeervolle binnenstad, gezellige winkels en winterse evenementen... en overnacht daarna in één van de luxe hotels. Bekijk een compleet overzicht van de hotels in Arnhem en omgeving en boek direct bij het hotel een mooi hotelarrangement!

Weekendje Arnhem
Boek een hotel voor een weekendje in Arnhem en je hebt de tijd om de stad te leren kennen. Arnhem is als stad beroemd vanwege 'De slag om Arnhem', de Modebiënnale en attracties als Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. Maar ook liefhebbers van winkelen of uitgaan komen in Arnhem aan hun trekken. Arnhem was niet voor niets 'Beste Binnenstad van Nederland' en Evenementenstad van het jaar 2009. Absoluut niet te missen in Arnhem zijn het Nederlands Watermuseum, Museum Arnhem, het Kröller-Müller Museum op Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Modekwartier Arnhem.

Hotelsarnhem.nl

Winter in Arnhem

Media

Winter Arnhem

Laat je verwarmen tijdens Winter Arnhem. Een winter lang ontdekken, beleven en genieten waarin je je geen moment verveelt. De winkels in de binnenstad zijn iedere dag geopend en de binnenstad bruist van de evenementen en winterse activiteiten.

Bezoek tijdens de Winter Arnhem het Nederlands Openluchtmuseum en beleef de winters uit onze geschiedenis. Sleeën en schaatsen, stokvis en snijbonen. Op de feestelijk verlichte ijsbaan genieten jong en oud van het schaatsen, koek en zopie en gezelligheid. Zoek bij de buren de warmte op in Koninklijke Burgers' Zoo tijdens de Winter Pasar Malam. Burgers’ Zoo organiseert sfeervolle avonden in de volledig overdekte tropische Bush. Kom genieten van meer dan 60 stands met Indonesische producten en lekkernijen en podia vol Indonesische zang en dans!

Kijk voor het volledige evenementen - en activiteitenoverzicht en de extra koopzondagen en koopavonden op www.winterarnhem.nl

Overzicht Hotels

Hotels in Arnhem

Onderstaand zie je de hotels in een overzicht met daaronder korte informatie, wil je meer informatie over een hotel klik dan op de afbeelding of op de link. Ook kan je direct bij het hotel een boeking plaatsen.

Topattracties Arnhem

Topattracties Arnhem

De vele topattracties in en rondom Arnhem maken een bezoekje aan deze stad zeker de moeite waard. Denk aan Burgers' Zoo, het Nederlands Watermuseum, het Nederlands Openluchtmuseum of het Airborne Museum 'Hartenstein'. Ook Museum Arnhem en het Kröller-Müller Museum mogen niet ontbreken!