Winter in Arnhem

Media

Winter Arnhem

Arnhem ligt midden in een groene omgeving, met aan de ene kant de Veluwe en aan de andere kant het uiterwaardengebied en de Betuwe. En hoe kun je Arnhem en omgeving nou beter leren kennen dan tijdens een weekendje weg in de stad! 

Laat je verwarmen tijdens Winter Arnhem. Een winter lang ontdekken, beleven en genieten waarin je je geen moment verveelt. De winkels in de binnenstad zijn iedere dag geopend en de binnenstad bruist van de evenementen en winterse activiteiten.

Bezoek tijdens de Winter Arnhem het Nederlands Openluchtmuseum en beleef de winters uit onze geschiedenis. Sleeën en schaatsen, stokvis en snijbonen. Op de feestelijk verlichte ijsbaan genieten jong en oud van het schaatsen, koek en zopie en gezelligheid. Zoek bij de buren de warmte op in Koninklijke Burgers' Zoo tijdens de Winter Pasar Malam. Burgers’ Zoo organiseert sfeervolle avonden in de volledig overdekte tropische Bush. Kom genieten van meer dan 60 stands met Indonesische producten en lekkernijen en podia vol Indonesische zang en dans!

Kijk voor het volledige activiteitenoverzicht en de extra koopzondagen en koopavonden op www.winterarnhem.nl

Zoek je nog een leuke plek om te overnachten? Bekijk het hoteloverzicht voor een geschikt hotel!

Overzicht Hotels

Hotels in Arnhem

Onderstaand zie je de hotels in een overzicht met daaronder korte informatie, wil je meer informatie over een hotel klik dan op de afbeelding of op de link. Ook kan je direct bij het hotel een boeking plaatsen.