CHRISTON

Christon brengt in het eerste kwartaal van 2017 twee EP’s uit, die tezamen het debuutalbum ‘Towns and Cities’ vormen en komt op zijn eerste clubtour gelijk naar Luxor Live.
De ex-zanger van Rigby was afgelopen jaar op de podia te zien en horen als support van Kovacs, Causes en Warhaus met zijn zelfgebouwde loopstation en klonk daar bij als een volledige band. De multi-instrumentalist wordt op het podium omringd door tien instrumenten waarmee hij zijn songs laag voor laag opbouwt. Met gesloten ogen luister je naar een volledige band; met je ogen open zie je een overtuigende muzikant die vol passie zijn songs uitdraagt.
Het gedeeltelijk in Nashville opgenomen ‘Towns & Cities’ is gerelateerd aan het boek ‘The Town & The City’ van zijn favoriete schrijver Jack Kerouac. Christon laat zeer persoonlijke liedjes horen in een belangrijke fase in zijn leven. Christon neemt geen blad voor de mond over zijn angsten en zorgen, maar verpakt de toekomst niet onder een donkere horizon. Zijn stem is de gids en verlichting die de wegen naar optimisme en verbondenheid weet te vinden. Met weinig woorden raakt hij de kern in de sterke refreinen, zonder aan zeggingskracht en verhaal in te boeten.

Contactinformatie

Adres
Willemsplein 11 6811 KB ARNHEM Route plannen

21 apr 2017 20:30 - 23:00
Vanaf € 9,00

Contactinformatie

Adres
Willemsplein 11 6811 KB ARNHEM Route plannen