De Groene Schuur

De Groene Schuur is een belevingsbedrijf waar jong en oud kan meegenieten van de rust van het platteland.  In de tuinbouwkassen worden tropische groenten, vergeten groenten en diverse kruiden gekweekt. Op de volle grond groeien honderden soorten pompoenen die vanaf augustus te kust en te keur verkrijgbaar zijn. Alle eigen gekweekte producten worden verkocht in de gezellige streekwinkel die dagelijks geopend is. Naast deze verse producten, zijn er diverse huisgemaakte jammen, chutneys en andere heerlijke streekproducten verkrijgbaar. Tevens is in de kassen een tropische wandeltuin gevestigd die u kunt bezichtigen tijdens een bezoek aan onze winkel.
Ook kunt u bij De Groene Schuur terecht voor verschillende activiteiten zoals: kookworkshops, excursies, creatieve workshops en kinderfeestjes. In de kassen van het bedrijf is een ruime modern ingerichte kookstudio gevestigd waar u terecht kunt voor gezellige en smakelijke kookworkshops. U heeft daarbij de keuze uit verschillende culturen zoals: Surinaams, Keniaans, Italiaans, Spaanse Tapas, Thais, Japans, koken met vergeten groenten, enz. In verschillende excursie-arrangementen krijgt u uitleg over alle verschillende producten. Daarbij wordt er veel geproefd en krijgt u een rondleiding door de kassen waar alles groeit en bloeit. Ook kunt u creatief aan de slag met natuurlijke producten en onder begeleiding een prachtig werkstuk maken. Voor de kids zijn er creatieve- en kookfeestjes te boeken. Bovenstaande activiteiten zijn allemaal te combineren in een op maat gemaakt arrangement, ten behoeve van bijvoorbeeld een familie-, bedrijfs- of vriendenuitje. Kijk voor meer informatie op www.kokenindekas.nl.
De streekwinkel van De Groene Schuur is dagelijks geopend (zie openingstijden). De dag en tijd voor een te boeken arrangement wordt in overleg op uw wensen afgestemd. Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs bij De Groene Schuur. U bent van harte welkom! 

Contactinformatie

Adres
Lijkweg 9b 6923 CA GROESSEN Route plannen
Telefoon
0316 330 718

dinsdag 09:30 - 17:30
woensdag 09:30 - 17:30
donderdag 09:30 - 17:30
vrijdag 09:30 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
  • Liemers Streekproductenroute

    Met deze fietsroute kun je genieten van al het moois en lekkers dat de Liemers te bieden heeft.

    Bekijk route

Contactinformatie

Adres
Lijkweg 9b 6923 CA GROESSEN Route plannen
Telefoon
0316 330 718