• Ga een dagje shoppen in Duiven

    Ga een dagje shoppen in Duiven
Meest gezocht
Welkom in Duiven

Welkom in Duiven

De gemeente Duiven is gelegen in een prachtige omgeving. De gezellige dorpen nodigen je uit om een dagje actief te genieten van natuur en kunst. In de dorpskernen kun je leuk winkelen en eten bij één van de vele restaurantjes. In Duiven kun je ook een bezoekje brengen aan de Ikea, Intratuin en de Makro.

De gemeente Duiven biedt prachtige natuur en cultuur zoals het natuurgebied Loowaard en de gelijknamige havezate, maar ook Duiven als dorp is landelijk bekend vanwege de woonwarenhuizen langs de A12. Het Horsterpark is de groene long tussen de verschillende dorpen die in de gemeente liggen.

Ontdek Duiven op de fiets of ter voet. Er zijn veel fietsroutes die je door de prachtige natuur leiden maar je kunt ook door de dorpen fietsen. Heerlijk wandelen doe je in het Horsterpark of op de Loowaard. Een aanrader is een dagje wandelen over het DuivenPad. Tijdens deze route kun je het centrum van Duiven ontdekken maar ook de buurtdorpen Loo en Groessen worden meegenomen. Cultuur en natuur staan centraal tijdens de route.

De prachtige omgeving van de gemeente Duiven nodigt je uit om een heerlijke dag door te brengen. Er zijn veel restaurants en cafés waar je een lekker hapje kan eten terwijl je geniet van de dorpssferen. De gemeente echt culinair ontdekken? Jaarlijks vindt de Tour Culinair de Liemers plaats! Tijdens deze tour kom je langs de lekkerste streekproducten van de Liemers. Natuurlijk horen Duiven, Groessen en Loo hier ook bij.

Vraag het de VVV

Contact met de VVV kan op deze manieren:

Icon Contact Twitter Neem contact op via Twitter

Icon Contact Facebook Neem contact op via Facebook

Icon Contact Bellen Liemers Bel 0900 - 11 22 3 44 (lokaal tarief)

Icon Contact Kantoor Bezoek één van de VVV kantoren

Icon Contact Mail Stel je vraag via het contactformulier

Op pad in de gemeente Duiven