Gastvrij Duiven

Gastvrij Duiven

De Groene Schuur
De Groene Schuur is een belevingsbedrijf waar jong en oud kan meegenieten van de rust van het platteland.  In de tuinbouwkassen worden Tropische groenten, Vergeten groenten en diverse kruiden gekweekt. Op de volle grond groeien honderden soorten pompoenen die vanaf augustus te kust en te keur verkrijgbaar zijn. Alle eigen gekweekte producten worden verkocht in de gezellige streekwinkel die dagelijks geopend is. Naast deze verse producten, zijn er diverse huisgemaakte jammen, chutneys en andere heerlijke streekproducten verkrijgbaar. Tevens is in de kassen een Tropische wandeltuin gevestigd die je kunt bezichtigen tijdens een bezoek aan de winkel.

Ook kun je bij De Groene Schuur terecht voor verschillende activiteiten zoals: kookworkshops, excursies, creatieve workshops en kinderfeestjes. In de kassen van het bedrijf is een ruime modern ingerichte kookstudio gevestigd waar je terecht kunt voor gezellige en smakelijke kookworkshops. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende culturen zoals: Surinaams, Keniaans, Italiaans, Spaanse Tapas, Thais en Japans. In verschillende excursie-arrangementen krijg je uitleg over alle verschillende producten. Daarbij wordt er veel geproefd en krijg je een rondleiding door de kassen waar alles groeit en bloeit. Je kunt creatief aan de slag met natuurlijke producten en onder begeleiding een prachtig wekstuk maken. Voor de kids zijn er creatieve- en kookfeestjes te boeken. De streekwinkel van De Groene Schuur is dagelijks geopend. De dag en tijd voor een te boeken arrangement wordt in overleg op uw wensen afgestemd. 

 

Winkelen
Houd je meer van winkelen? Dan bent je bij winkelcentrum De Elshof aan het juiste adres. Door de tijd heen is het winkelhart van Duiven ontstaan. Vandaag de dag telt het gezellige centrum meer dan 80 winkels, waaronder een uitgebreid scala aan exclusieve speciaalzaken en verswinkels.

Even wat anders? Bezoek dan de Woonboulevard in Duiven. Hier kun je uren lang rondwalen door de IKEA, Makro, Mediamarkt en de Intratuin!

Uitgaan
’s Avonds een hapje eten doe je in het sterrenrestaurant ’t Raedthuys, deze heeft onlangs een Michelin ster ontvangen, Of ga naar Restaria Uw Chef, qua aanbod en uitvoer is het een "no nonsens" middenweg tussen een restaurant en een cafetaria.

Wil je veel zien maar lukt dat niet in een dag? Boek dan een overnachting bij het bekende Van der Valk Hotel Duiven bij Arnhem A12 of bij Best Western Hotel Gieling.