• De Graaf van Heumen

  De Graaf van Heumen
 • Geniet langs het water

  Geniet langs het water
 • Streekproducten bij Imkerij Immenhof

  Streekproducten bij Imkerij Immenhof
 • Wandel over de Hatertse Vennen

  Wandel over de Hatertse Vennen
Gastvrij Heumen

Eten, drinken en slapen in Heumen

Gastvrij onthaald

Wie actief bezig is, moet ook goed voor de inwendige mens zorgen. En laat dat nu één van de specialiteiten zijn van de Bourgondiërs in Heumen.

Wil je uitgebreid kennismaken met alles wat deze omgeving te bieden heeft? Dat kan vanuit één van de verblijfsaccommodaties in de gemeente Heumen. Hier logeer je te midden van de natuur, dichtbij het water en de Vennen. Gastvrij onthaald worden in een hotel, bungalow of gezamenlijk in een groepsaccommodatie? Of de omgeving ontdekken vanonder de luifel van je tent. Heumen biedt het!

Ook ben je natuurlijk van harte welkom in de verschillende restaurants in de gemeente Heumen. De culinaire fijnproever kan hier zeker iets van zijn gading vinden! Lekker eten in een ongedwongen sfeer en genieten van heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Meer een liefhebber van de Italiaanse keuken of ‘gewoon’ een frietje? Daarvoor kun je ook in Heumen terecht! Er zijn ook genoeg adresjes om even gezellig een terrasje te pakken en te genieten van een kopje koffie met een lekker stuk taart of een drankje met een lekker hapje.

Streekproducten
Vers seizoensfruit, rechtstreeks van het land. Overheerlijke kaas, ambachtelijk geproduceerd door de kaasboer. Zelfgebrouwen bier, ontwikkeld in Heumen. echte streekproducten en dat proef je! Kom erachter hoe deze producten, veelal met de hand, worden gemaakt en geteeld. En vergeet natuurlijk vooral niet te proeven.

Logoheumen

Horeca Heumen