Gastvrij Rijnwaarden

Gastvrij Rijnwaarden

Camperplaatsen in Rijnwaarden
Er zijn diverse plekken waar je met de camper kan overnachten. De gemeente Rijnwaarden is zelfs uitgeroepen tot Kampeerautovriendelijkste gemeente van het jaar 2012!

In de gemeente Rijnwaarden zijn diverse camperplaatsen te vinden. Op de Europakade, pal aan het water, met een geweldig uitzicht over de drukst bevaren rivier van Nederland vind je 10 camperplaatsen. De vrijwilligers van het Toeristisch Informatie Centrum beheren deze camperplaats en kunnen de bezoekers van praktische tips en leuke toeristische informatie voorzien! 

Een klein stukje verder rivierafwaarts, bevindt zich net zo'n bijzondere camperplek, bij Restaurant de Swaenebloem. Hier zijn mogelijkheden voor 4 campers gerealiseerd waar tevens diverse voorzieningen aanwezig zijn en er zelfs een heerlijk ontbijtje valt te regelen!

Verder landinwaarts heeft Camping de Aerdtse Wacht 4 prachtige camperplaatsten gerealiseerd. Heerlijk landelijk gelegen in het idyllische dorp Aerdt en voorzien van alle mogelijke faciliteiten. Voor de liefhebbers van een verfrissende duik is er zelfs een zwembad aanwezig.

Alle drie camperplaatsen zijn eveneens ideaal voor camperaars die op doorreis zijn naar Duitsland. Voor meer informatie over deze drie prachtige campermogelijkheden in de gemeente Rijnwaarden, zie www.gelderseiland.nl.