De leukste Sinterklaasactiviteiten in de regio!

Hoor wie klopt daar kinderen...

Sinterklaas is weer in het land! Speciaal voor jullie hebben wij daarom leuke Sinterklaasactiviteiten in de regio op een rij gezet. Ook benieuwd wat er te doen is? Je ziet het in ons overzicht!

Varen met de Sint in Nijmegen! 
Je kunt dit jaar samen met Sint en zijn Pieten meevaren met Pakjesboot 21! Op zaterdag 25 en zondag 26 november vertrekken we vier keer per dag vanaf de Waalkade in Nijmegen. Een week later doen we hetzelfde op zaterdag 2 en zondag 3 december vanaf de Rijnkade in Arnhem. 

De Pieten op de boot, zo’n 25 stuks, wijzen je de weg en vragen soms om je hulp. Zo mag je ze helpen met pepernoten bakken en worden ze gebakken in de kombuis, helemaal onderin de boot. De Pieten houden wel van een dansje en daarom is er een Pietendisco op Pakjesboot 21 aanwezig.

Je kunt in de weekenden vier keer per dag mee op de boot. En wanneer je zowel in Nijmegen als Arnhem wilt; kan dat natuurlijk ook! Kijk voor meer informatie op: varenmetdesint.nl.

Kom mee met de Sinterklaas Pepernoten Express!

Naast het reizen met de stoomboot is Sinterklaas ook gek op onze stoomtreinen. Sinterklaas komt daarom met een heleboel Pieten naar Beekbergen om samen met jullie te genieten van een heerlijk pannenkoekenbuffet in één van onze luxe restauratierijtuigen.

Sinterklaas komt natuurlijk niet alleen maar gezellig pannenkoeken eten, hij neemt voor ieder kind ook nog een verrassing mee uit Spanje. En de Zwarte Pieten zullen tijdens de rit naar Dieren niet stilzitten! Kijk hier voor meer informatie