Huissen bij Kaarslicht

Huissen bij Kaarslicht 9 december

Op zaterdag 9 december is het alweer de 12e editie van Huissen bij Kaarslicht. Ofwel: een grote kerstmarkt in het centrum dat door duizenden kaarsjes verlicht is, tientallen optredens en een koop- en horeca avond. Sfeer en gezelligheid alom. Talloze genieters uit de wijde omtrek weten het op deze zaterdagavond feeëriek verlichte Huissen dan ook al jaren prima te vinden.

De grote Kerstmarkt met ruim 80 kramen, de feeëriek verlichte etalages van de winkels die hun klanten hartverwarmend verwelkomen op deze extra koopavond, de gulle gastvrijheid van de horeca en de muzikale optredens op tal van romantische locaties maken het sfeerplaatje helemaal compleet.

Huissen bij kaarslicht is daarom een warm feest, ondanks winterse temperaturen. Op zaterdag 9 december zal de 12e editie gehouden worden. In al die jaren is het aantal bezoekers enorm gestegen. Enkele duizenden mensen van heinde en verre zorgen voor een heel gezellige drukte. Zij komen af op: de tientallen kramen waarop interessante waren op worden aangeboden, de winkeliers die een extra koopavond beleven en de horeca die wederom z’n beste beentje voor zet (veelal met optredende artiesten). De plaatselijke middenstand ‘omarmt’ haar bezoekers. Een top Kerstsfeer!

Vanaf 18.00 uur is op tal van plaatsen, dit jaar zelfs met meer dan 650 muzikanten, zangers, zangeressen in diverse koren, een keur aan optredens die duren tot 21.00 uur. Tot dat tijdstip zijn tevens de winkels geopend. Let op de speciale acties. Daarna gaat de gezelligheid van Huissen bij Kaarslicht nog door in de horeca, inclusief live bands. De 11e editie van Huissen bij Kaarslicht wordt extra sfeervol. Draag daar gerust zelf aan bij, graag tot ziens!

Contactinformatie

Adres
Mariaplein 1 6851 BP HUISSEN Route plannen

09 dec 2017 00:00 - 00:00
Belang Belang: regionaal

Contactinformatie

Adres
Mariaplein 1 6851 BP HUISSEN Route plannen