Fietsarrangement van Linge Hotel Elst

Fietsarrangement van Linge Hotel Elst € 109,00

U vindt "Linge Hotel Elst" midden in het centrum van de plaats Elst, gemeente Overbetuwe. Linge Hotel Elst*** heeft 28 comfortabele kamers met douche en/of bad, toilet, telefoon, kluis, tv/dvd , gratis internet en koffie/theefaciliteiten. Een modern, vriendelijk en tegelijkertijd functioneel hotel centraal gelegen in het typisch Betuws landschap tussen de rivieren Linge, Waal en Rijn en op fietsafstand van de steden Arnhem en Nijmegen. Via het beroemde fietsknooppuntennetwerk kunt u de omgeving perfect ontdekken. De medewerkers van het hotel beschikken over een grote kennis van het gebied en vertellen u daar graag meer over.

Het hotel heeft een eigen gratis parkeerterrein, afsluitbare fietsstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen en beschikt over een lift. Het sfeervolle restaurant De Vereniging serveert eigentijdse gerechten met dagverse producten. Het gezellige terras is tevens een verzamelpunt voor de lokale bevolking.

Inhoud arrangement

• 2x een overnachting in een tweepersoonskamer
  • 2x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Overheerlijk drie-gangen-keuze-menu De Vereniging in restaurant "ODE"