Marikenloop 27 mei

Voor alle hardlopende vrouwen en meiden in Nederland, van absolute beginner tot wedstrijdloopster: op zondag 21 mei vindt in Nijmegen de Marikenloop plaats. De Marikenloop kent een traditie van gezelligheid en sportiviteit, met live-muziek en natuurlijk de spectaculaire gezamenlijke warming-up.

Ladies Only
De Marikenloop is een hardloopwedstrijd in Nijmegen waar alléén voor vrouwen en meiden aan mee mogen doen, maar mannen mogen natuurlijk komen kijken en aanmoedigen. Heb je nu al een paar jaar de 5 km gelopen en ben je aan een nieuwe uitdaging toe, maar is die 10 nog nét wat hoog gegrepen? Schrijf je dan in voor  de 7,5 kilometer. Ook voor bedrijvenloopsters is de 7,5 km een mogelijkheid.

Dagje uit
Je kunt van de Marikenloop een dagje uit maken: samen met je moeder, dochter, buurvrouw, vriendinnen en loopmaatjes een dagje Nijmegen. Hierbij staat de sportieve prestatie voorop, maar de MarikenloopExpo, de pasta-party, de live muziek en de befaamde Nijmeegse gezelligheid zorgen voor een complete dag uit.

Inschrijven
Deelneemsters kunnen kiezen uit een afstand van 5, 7.5 of 10 kilometer. De afstanden starten en finishen in de omgeving van het Radboud Sports Centre in Nijmegen. Inschrijven kan via www.marikenloop.nl.

Boek een hotel en verschijn uitgerust aan de start!
Een goede nachtrust maakt deel uit van de ideale voorbereiding op een belangrijke loop en kan het verschil maken tussen een goede eindtijd en een persoonlijk record. Door een hotel in Nijmegen te boeken hoef je op de dag van de Marikenloop niet extra vroeg uit de veren en ontwijk je de stress van eventuele files en het vinden van parkeergelegenheid. Kijk hier voor overnachtingsmogelijkheden in en om Nijmegen.

Heyendaalseweg 6524 SM NIJMEGEN Route plannen

27 mei 2018 00:00 - 00:00