Music Meeting 19 mei - 21 MEI

Op 19 t/m 21 mei 2018 (Pinksterweekend) gaat festival Music Meeting weer van start in Park Brakkenstein in Nijmegen. Een bijzondere programmering die zoals altijd hoogwaardig, grensverleggend en onontdekt is. Kaarten voor het festival zijn online al te koop. Festivalbezoekers gaan op een muzikale ontdekkingsreis in het idyllische Park Brakkenstein, waar je in elke hoek een nieuwe verrassing tegenkomt. Van bruisende concerten en intieme optredens, tot gezellig samen eten en elkaar ontmoeten op de festivalmarkt, van interviews en films, tot genieten met je ogen dicht en je laten gaan op de dansvloer.

Music Meeting biedt je drie dagen lang de onontdekte pareltjes uit de wereldmuziek, jazz, afro-latin en fusion.  Wie open staat voor verrassing, kan passe-partouts voor drie dagen kopen. Je bent dan verzekerd van toegang tot alles wat Music Meeting te bieden heeft.

Music Meeting komt met speciaal kinderprogramma

De jongste bezoekers van het festival kunnen zich de hele dag vermaken met muziekworkshops met festivalartiesten, creatieve activiteiten en spelletjes. Het speciale kinderprogramma ‘Mini Meeting’ vindt plaats op de zondag en maandag van Music Meeting.

Programma
Music Meeting schotelt je 3 dagen lang een intensieve en gevarieerde muzikale ontdekkingsreis voor, met zo'n 100 bestemmingen, die je helemaal of gedeeltelijk kunt afleggen. Met 6 podia, zo'n 30 activiteiten per dag, van concerten tot interviews, Silent Disco en films, en met een festivalmarkt, een speciaal kinderprogramma en lekker verantwoord eten en drinken, met een lokaal én werelds tintje.

Het programma van Music Meeting 2018 is volop in ontwikkeling.

Over Music Meeting
Festival Music Meeting staat voor een bijzondere programmering die zoals altijd hoogwaardig, grensverleggend en onontdekt is. Festivalbezoekers gaan op een muzikale ontdekkingsreis in het idyllische Park Brakkenstein, waar je in elke hoek een nieuwe verrassing tegenkomt. Van bruisende concerten en intieme optredens, tot gezellig samen eten en elkaar ontmoeten op de festivalbazaar, van interviews en films, tot genieten met je ogen dicht en je laten gaan op de dansvloer.

Bestel kaarten voordelig in de voorverkoop
Diverse soorten dag- en weekendkaarten voor het festival zijn voordelig te bestellen in de voorverkoop via de website van Music Meeting. Kinderen t/m 15 jaar hebben gratis toegang onder leiding van een volwassene.

Foto: ©Gerard Verschooten

Driehuizerweg 285 6525 PL NIJMEGEN Route plannen