Aankomend weekend viert de Marikenstraat haar verjaardag! Kom jij ook?

22 september 2015

Dit jaar bestaat de Marikenstraat te Nijmegen 15 jaar. Komend weekend wordt dit groots gevierd met een 2-daags durend jubileumweekend! Op zaterdagochtend 26 september om 10.00 uur wordt de bijzondere aftrap voor het weekend gegeven.

Voor het jubileum wordt de Marikenstraat omgetoverd tot een zinnenprikkelende, uitdagende, verassende en feestelijke winkelstraat. De invulling van het jubileumweekend bestaat uit een combinatie van bijzondere decoratie en entertainment in de vorm van straattheater.

Zo staan er levensgrote eyecatchers, een feestelijke piano waarop iedereen kan komen spelen, er is een speelweide voor de kinderen, men kan bijzondere hapjes en drankjes komen proeven en er zijn diverse muzikale acts waaronder een DJ en een singer-songwriter. Als klap op de vuurpijl komt op zondag 27 september van 13.45 uur tot 14.15 uur
O’G3NE een optreden verzorgen!
   
Consumenten kunnen tevens nog steeds deelnemen aan het lichtproject ‘Bright Lights’. Door het doneren van een lampenkap maakt men kans op een reis voor 2 personen naar de lichtstad van Europa: Parijs! Lampenkappen kunnen tot en met donderdag 24 september a.s. worden ingeleverd bij de Hugo Boss winkel (Marikenstraat nr. 57-59).

Voor meer informatie over het jubileum en bijbehorende acties kan men terecht op: www.marikenstraat.nl

comments powered by Disqus