Bestel de orkestbon. Hét cadeau voor de feestdagen

07 december 2015

Sinterklaas, kerst of gewoon zomaar! Met de orkestbon geef je een onvergetelijke muzikale ervaring cadeau. De orkestbon is te gebruiken als betaalmiddel voor alle concerten van Het Gelders Orkest. Het mooiste cadeau voor elke gelegenheid!

Klassieke muziek moet je beleven
Het Gelders Orkest laat voelen en beleven welke emoties er allemaal schuilgaan in de muziek. Het orkest doet dit op een manier die bij hen past én die recht doet aan de muziek. Het doel is zo veel mogelijk mensen hiervan te laten genieten. Ze in vervoering te brengen en ‘mee te nemen’ vanuit de rijke traditie naar een levendige toekomst.

Al 125 jaar
Al 125 jaar lang is Het Gelders Orkest gepassioneerd en ondernemend. Symfonische muziek is de basis, maar vorm en locatie verschillen. Heilige huisjes zijn er niet. Het Gelders Orkest valt op door zijn vernieuwende en grensverleggende initiatieven. Jong en oud wordt binnen en buiten de concertzaal geraakt met live klassieke muziek.

Meer informatie over www.orkestbon.nl