Feestelijke opening toeganspoorten 7 Straatjes

Op vrijdag 4 september is het zover er worden twee toegangspoorten naar de 7 straatjes geplaatst. Een in de Wielakkerstraat en een in de Zwanestraat. De prachtige bogen zijn ontworpen door Arnhemmer Bart van den Hoven. De officiële, feestelijke opening door wethouder Ron König is gepland op vrijdag 11 september om 17:00 uur.

Het winkelgebied 7 straatjes bestaat uit Arke Noachstraat, Bentinckstraat, Eiland, Kerkstraat, Pastoorstraat, Wielakkerstraat en de Zwanenstraat. Het is een historisch stukje Arnhem met een diversiteit aan winkels en horeca. De sfeervolle straatjes hebben een eigen identiteit en de verschillende ondernemers maken met hun unieke karakteristieke bedrijven een bezoek aan de 7 straatjes tot een beleving.

Om het gebied voor het publiek in de hoofdstraten herkenbaar en makkelijk vindbaar te maken is het idee ontwikkeld om uitnodigende, opvallende toegangsbogen aan de ingangen van de verschillende straatjes te plaatsen.

Op vrijdag 4 september is het zover en worden twee toegangspoorten naar de 7 straatjes geplaatst. Een in de Wielakkerstraat en een in de Zwanestraat. De prachtige bogen zijn ontworpen door Arnhemmer Bart van den Hoven. 

De officiële, feestelijke opening door wethouder Ron König is gepland op

vrijdag 11 september om 17:00 uur.

comments powered by Disqus