Grand Café Restaurant De Vereeniging opent haar deuren

05 oktober 2015

Na een grondige verbouwing heropent De Vereeniging in Nijmegen haar deuren! Vanaf maandag 5 oktober staat een nieuwe keukenbrigade dagelijks klaar om lunch en diner te bereiden. Maar ook voor een heerlijk biertje of mooie wijn is iedereen welkom.

De afgelopen vier maanden is het concertgebouw flink verbouwd. De muur tussen het oude café gedeelte en het restaurant is weg waardoor een ruim Grand Café Restaurant is ontstaan, met een grote bar en grote ramen die een prachtig uitzicht op het Keizer Karelplein geven.

Het monumentale Concertgebouw is qua architectuur bijzonder. Architectenbureau Braaksma en Roos heeft in het ontwerp de oude allure laten terugkomen. Van der Plas heeft dit idee in meubilair en uitstraling van het café doorgetrokken.

De nieuwe keukenbrigade onder leiding van Chefkok Chris Reinders staat dagelijks vanaf 11 uur klaar om een lunch- en dinermenu te presenteren waarin voor elk wat wils te vinden is, moderne gerechten met een klassiek tintje die zullen verassen qua smaak. Daarnaast is er een maandelijks wisselend theatermenu van drie gangen. Heerlijk eten en dan op tijd naar het concert of de voorstelling. De menu’s zijn ook te vinden op www.stadsschouwburgendevereeniging.nl/etenendrinken .

Eet, drink, luister en geniet in Grand café Restaurant De Vereeniging.