Evenement "het perfecte plaatje"

16 november 2015

Op 19, 20 en 21 november wordt het nieuwe station in Arnhem geopend. Op Stationsplein 1, 3 en 5 zal er op die data van alles te doen zijn, want de buren aan deze zijde hebben de armen ineen geslagen om de opening op te luisteren met diverse activiteiten.

Bezoekers kunnen zich vanaf het terras in het perfecte plaatje, gemarkeerd door de grote oranje Made in Arnhem haken, laten fotograferen voor het nieuwe station. De zuidzijde van het station leent zich namelijk bij uitstek voor het schieten van het perfecte plaatje, omdat men van hieruit de beste blik op het nieuwe station heeft.  Het perfecte plaatje is ook symbolisch bedoeld.

Perron 5, Gamestad, Drukkerietje en Maata Games feliciteren als buren de gemeente Arnhem, NS en Prorail met het nieuwe station en bieden de bezoekers een leuke gezamenlijke publieksactie. Deze omvat het nuttigen van een hapje & drankje in Perron 5, het spelen van Arnhemse games in de voor deze gelegenheid ingerichte gamehal op nr. 3 en een aandenken aan het perfecte plaatje in de vorm van een geprinte foto als ansichtkaart af te halen bij het Drukkerietje. Voor kinderen is tijdens het gamen begeleiding aanwezig.

Meer informatie over het evenement www.facebook.com/hetperfecteplaatje

comments powered by Disqus