Maak de mooiste foto van Molenplaats Sonsbeek

04 augustus 2015

Arnhemmers kennen de Witte Watermolen aan de Jansbeek en het daarnaast gelegen Bezoekerscentrum Sonsbeek. Daar is laatste maanden verandering in gekomen.

Kom de komende weken eens kijken hoe mooi het hier is geworden: de Molenschuur is helemaal nieuw ingericht en het terras is groter en mooier geworden. De Witte Watermolen krijgt er een nieuwe winkel bij en een ‘uitgiftepunt’ voor lekkernijen uit eigen huis. Maak een foto van de Molenschuur, de Witte watermolen of van de omgeving van de Molenschuur en stuur die uiterlijk 9 september op per e-mail naar pers@bezoekerscentrumsonsbeek.nl.

Er zijn vier categorieën foto’s waarmee kan worden deelgenomen: amateurfoto’s, professionele foto’s, foto’s van jeugd t/m12 jaar en Selfies. Een vakkundige jury zal een winnaar aanwijzen, de winnende foto wordt als ansichtkaart opgenomen in het assortiment van Molenschuur; de beste foto’s worden tentoongesteld in de Molenschuur. De foto’s moeten minimaal 300 DPI zijn; het thema van de fotowedstrijd is “Molenplaats”.

Molenschuur Sonsbeek Arnhem is de nieuwe naam van Bezoekerscentrum Sonsbeek.

Wees welkom op de nieuwe Molenplaats Sonsbeek Arnhem op zondag 13 september van 11.00 tot 17.00 uur.

Molenplaats/Bezoekerscentrum Sonsbeek

comments powered by Disqus