muZIEum Nijmegen wederom genomineerd voor het ‘Leukste uitje van Gelderland’

02 november 2015

Het muZIEum is door de leden van de ANWB voor de vierde keer genomineerd voor het ‘Leukste uitje van Gelderland 2016’. Vorig jaar sleepte het ervaringsmuseum deze publieksprijs al in de wacht. Dit jaar is het muZIEum weer in de top 10 beland. Vanaf 2 november kan er gestemd worden op het favoriete uitje in de provincie.

Top 10 van Gelderland
Na een aantal jaar in de top 3 geëindigd te zijn, werd het muZIEum vorig jaar uitgeroepen tot ‘Leukste Uitje van Gelderland’. Directeur Heleen Vermeulen: ‘We zijn heel trots dat we al vier jaar op een rij genomineerd zijn. Onze bezoekers raken geïnspireerd door het persoonlijk verhaal van onze blinde en slechtziende gidsen. Met de onlangs gelanceerde Expeditie Ribbelroute hebben we weer een extra dimensie toegevoegd aan het muZIEum. Ontzettend fijn dat het publiek ons kan waarderen! Natuurlijk gaan we ook deze keer voor de eerste plaats. We hopen dat iedereen op ons stemt via het Land van ANWB’.

Voor de zesde keer organiseert de ANWB de verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ en het ‘Leukste uitje van de provincie’. Er zijn per provincie tien uitjes genomineerd. Zoals elk jaar is deze top tien per provincie bepaald door de ANWB-leden. De stemronde loopt van 2 november 2015 tot en met 2 januari 2016. Aan de hand van vijf criteria kan iedereen zijn/haar stem uitbrengen via http://www.anwb.nl/landvananwb/muzieum