Nijmegen verkennen op een Segway

20 juli 2015

Nijmegen heeft er vanaf deze zomer een nieuwe toeristische attractie bij! Vanaf nu kun je Nijmegen verkennen op een Segway. Een Segway is een hypermoderne, elektrisch aangedreven en zelf balancerende tweewieler. Iedereen kan met dit apparaat overweg. Je moet wel even de basisbeginselen onder de knie krijgen.

Er zijn twee verschillende tours waaruit je kunt kiezen: de City Tour en de Bruggen Tour. De tours starten op de Waalkade bij de Pannenkoekenboot en duren 75 minuten. Een ervaren gids neemt je, na een handige instructie, mee op pad. Je toert langs alle bezienswaardigheden van Nijmegen. Tijdens de tour zal de enthousiaste gids vertellen over de stad, de bijzondere gebouwen en je de verborgen straatjes laten zien. Als je kiest voor de Bruggen Tour, dan bedwing je de Nijmeegse bruggen en geniet je van het prachtige uitzicht over de Waal en de stad. Deze tour is echt een aanrader als je geïnteresseerd bent in de grootschalige gebiedsontwikkeling bij Nijmegen!

Geen brug is meer te hoog en geen kade te lang. Vind je balans en maak kilometers zonder moeite. Kortom, een unieke ervaring dat past in elk groepsuitje!

Segway Nijmegen heeft negen Segways. Voor grotere groepen zijn er verschillende combinaties. De tours kunnen voordelig en makkelijk gecombineerd worden met een rondvaart op de Waal. De kosten van de tour zijn € 45,00 per persoon. Wil je liever een andere route of langer Segwayen? Geen probleem, een tour op maat is natuurlijk mogelijk! Een originele activiteit om met je vrienden, familie of collega’s te doen. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.segwaynijmegen.nl of 024 – 323 32 85.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwaynijmegen.nl. Wij denken graag met je mee bij het organiseren en samenstellen van het leukste groepsuitje in Nijmegen!

comments powered by Disqus