Speel 60M2Rio op Papendal en win een reis naar de Olympische Spelen

15 september 2015

Sport en Papendal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Topsporters als Churandy Martina, Dafne Schippers en Li Jiao worden hier klaargestoomd voor de Olympische Spelen 2016 in Brazilië. Wil je met deze atleten mee naar Rio de Janeiro? Speel dan tot en met juni 2016 het interactieve spel 60M2Rio. Je maakt kans op een reis naar de Olympische Spelen.

Ideaal als vergaderbreak of bedrijfsuitje
Zoals de naam doet vermoeden duurt 60M2Rio 60 minuten. Tijdens deze zenuwslopende minuten dient een team zoveel mogelijk punten te behalen in vier verschillende spelcategorie├źn. Kennis en creativiteit worden hierbij op de proef gesteld. Een perfecte activiteit om jouw vergadering mee af te wisselen of jouw bedrijfsuitje mee te starten. Uiteraard ben je ook van harte welkom om 60M2Rio te spelen met familie of vrienden.

Waar maak je kans op?
Het winnende team wint een meerdaags, olympisch arrangement voor maximaal vier personen naar Rio de Janeiro. Dit is inclusief retourvlucht, overnachtingen in een centraal gelegen hotel en entreebewijzen voor wedstrijden van TeamNL. De Olympische Spelen vinden plaats van 5 tot en met 21 augustus 2016.

comments powered by Disqus