Bedenk het thema van het World Street Painting Festival 2016

04 april 2016

De afgelopen twee jaar stond het World Street Painting festival volledig in het teken van Freedom (2014) en Vincent van Gogh (2015). Wat wil jij dit jaar zien? Omdat het een internationaal thema is, met kunstenaars van over de hele wereld moet het thema natuurlijk internationaal zijn.

Over het festival
Van 5 t/m 10 juli kunnen bezoekers dit jaar weer genieten van de mooiste straattekeningen in 3D of 4D. 3D tekeningen zijn magisch. Voor het echte ‘wauw’ effect moet de bezoeker door een lens (van een artiest of je eigen camera) kijken. Dan komen de tekeningen pas echt tot leven. Duizenden bezoekers trokken de afgelopen twee zomers naar de binnenstad van Arnhem om zichzelf in de 3D werken te fotograferen.  Om de bezoeker dit jaar nog meer de kans te geven om binnen te treden in de wondere wereld van het 3D tekenen, mag en kan iedereen dit jaar op de laatste dag van het festival zelf aan de slag. Voor meer informatie en het programma: www.worldstreetpainting.nl

World Street Painting Festival 2016
Dinsdag 5 juli 2016 t/m zondag 10 juli 2016
Expo in de stad van 10 juli t/m 4 oktober 2016

Meer informatie zie www.worldstreetpainting.nl & www.facebook.com/worldstreetpainting

Laat het ons weten via onze Facebookpagina: www.facebook.com/worldstreetpainting en wie weet zie je jouw thema deze zomer terug in de kunstwerken die de binnenstad van Arnhem versieren. Degene met de origineelste, leukste en beste inzending wint een diner voor twee in een van de deelnemende restaurants. Ideeën mogen worden ingezonden tot en met vrijdag 8 april 2016. 

comments powered by Disqus