Delft’s Pepernotenfabriek tijdelijk in Arnhem en Nijmegen

19 oktober 2016

Delft’s Pepernotenfabriek is een tijdelijke pop-up store die rond september/oktober op meerdere locaties in Nederland verschijnt en waar de smakelijkste pepernoten worden verkocht.

 

Ook de regio Arnhem Nijmegen is één van de gebieden waar de winkel is te vinden, namelijk in zowel Arnhem als in Nijmegen. In Arnhem staat de winkel in de Jansstraat midden in het centrum. Hetzelfde geldt voor Nijmegen, maar dan in de Burchtstraat. De winkel is open tot en met 6 december. 

Over Delft's Pepernotenfabriek
Producent Van Delft uit Harderwijk verkoopt al pepernoten vanaf het jaar 1880. Van iedere 100 pepernoten die verkocht worden in Nederland, komen er ongeveer 70 uit de bakkerij. De bakkerij is de grootste en oudste pepernotenfabriek ter wereld. Er is een uitgebreid assortiment aan pepernoten.

Assortiment
Het bedrijf heeft tal van nieuwe luxe pepernoten geïntroduceerd. Dit jaar is het assortiment aangevuld met roomboter kruidnoten volgens oud recept. Voorbeelden van pepernoten/kruidnoten die worden verkocht zijn: Pina Colada kruidnoten, zure mat kruidnoten, frambooskruidnoten of authentieke pepernoten met kaneel.   

comments powered by Disqus