Fanclub en digitaal paaseieren zoeken bij Burgers' Zoo!

24 maart 2016

Burgers’ Zoo heeft digitaal paaseieren verstopt! De paaseieren zijn verstopt in 360 graden video's van de Bush, Desert en Ocean. Met behulp van de mobiele app van YouTube duiken deelnemers aan de prijsvraag letterlijk in de 360 graden video’s van de Bush, Desert en Ocean. In elk van de video's is één kleur eieren verstopt. Lukt het om alle gekleurde paaseieren te vinden? Drie gelukkige winnaars worden elk beloond met vijf vrijkaarten!

SPELENDERWIJS ALLES LEREN OVER DE DIEREN
Een dagje dierenpark betekent voor kinderen veel zien, maar ook veel leren. Omdat Burgers' Zoo kinderen ook graag thuis wat willen leren over de dieren, hebben zij een online Fanclub gebouwd. De Fanclub is een online community waarin kinderen van 5 t/m 12 jaar spelenderwijs middels quizvragen en filmpjes punten kunnen verdienen. Met die punten kunnen kinderen sparen voor online badges en strijden ze tegen vriendjes en klasgenootjes. Wie is de grootste dierenkenner?