Gezinsabonnement Park Tivoli met € 20,- korting

25 oktober 2016

“Koop nu je abonnement voor 2017 en kom alvast spelen in herfstvakantie”. Heb jij aan één dag spelen in Amusementspark Tivoli niet genoeg? Koop dan nu met extra voordeel je abonnement voor seizoen 2017, waarmee je van april t/m oktober 2017 onbeperkt kunt genieten van alle attracties en gezelligheid. Bovendien krijg je met je abonnement vele kortingen bij diverse andere parken.
Abonnementen met extra voordeel t/m 31 december 2016

  • Abonnement kind/volwassene                         € 40,- per persoon (i.p.v. € 45,-)
  • Gezinsabonnement 3 personen                      € 120,- per gezin (i.p.v. € 135,-)
  • Gezinsabonnement 4 personen                      € 135,- per gezin (i.p.v. € 155,-)

De abonnementen zijn online of aan de kassa van het park te verkrijgen.

Win het aankoopbedrag van je gezinsabonnement retour
Indien je in de periode t/m 30 oktober 2016 een gezinsabonnement aanschaft of verlengt, dan maak je automatisch kans je aankoopbedrag volledig terug te winnen.

Uitbreiding Winter Tivoli slechts € 5,- p.p.
Elk abonnement is uit te breiden met Winter Tivoli (open van 25 november 2016 t/m 26 maart 2017) voor slechts € 5,- p.p. Dit is uitsluitend mogelijk aan de kassa van het park. Het is niet mogelijk om een los abonnement voor alleen Winter Tivoli te krijgen. Dit kan alleen in combinatie met een abonnement voor het zomerseizoen.

Kom nu ook in de winter lekker spelen en genieten van binnenspeeltuin Fun City, de airtrampoline, luchtkussen, speeltoestellen, Race Pop-Ups, Skypie, playstations, dagelijkse animatie en het overheerlijke eten in restaurant ‘De Wigwam’!

Winterse lekkernijen
Terwijl de kids heerlijk aan het spelen zijn, kunnen ouders en begeleiders in het restaurant en binnenspeeltuin een heerlijk hapje eten, rustig een boekje lezen, internetten met gratis wifi of genieten van een High Tea.

Openingstijden Winter Tivoli
Amusementspark Tivoli is van 25 november t/m 26 maart 2017 op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en in de schoolvakanties (aangepaste dagen en tijden).

*De overige attracties en speeltoestellen in het park zijn gedurende Winter Tivoli gesloten.

Kijk voor meer informatie op www.parktivoli.nl

comments powered by Disqus