GLASLED display in de ramen van Hotel Haarhuis

09 juni 2016

Enkele tienduizenden mensen gebruiken dagelijks het openbaar vervoer bij Station Arnhem Centraal. Dit maakt de omgeving van Station Arnhem Centraal een ideale plek om de creatieve kernwaarde van de stad uit te dragen. Om de reizigers en de inwoners van Arnhem van informatie te voorzien is, geïntegreerd in de glasgevel van Hotel Haarhuis, een glasledscherm geplaatst. De uitingen op het glasledscherm worden gecommuniceerd vanuit de citymarketingcampagne Made in [Arnhem] en bestaan uit het creatieve en recreatieve programma van de stad. Daarnaast is er ook ruimte voor commerciële boodschappen.

Op 7 juni om 17.00 uur lanceerde Wethouder Ron König van gemeente Arnhem het glasledscherm met de eerste vertoning van de Made in Arnhem vormgeving op de gevel van Hotel Haarhuis tegenover Arnhem CS. "Trots op de nieuwe manier die past bij deze tijd om Arnhemmers en bezoekers van de stad op deze mooie plek te informeren" zei wethouder König

Dankzij Stichting Ondernemersfonds Arnhem wordt samen met Hotel Haarhuis, Gemeente Arnhem en partners van UIT in Arnhem de kernwaarden van Arnhem naar een breed publiek gebracht. 

comments powered by Disqus