Het Nederlands Watermuseum opnieuw gecertificeerd kidsproof museum van Nederland

18 oktober 2016

Bij de jubileumuitreiking van het keurmerk “kidsproof museum” en de “museuminspecteur”, gehouden op vrijdag 14 oktober jl. in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum, heeft het Nederlands Watermuseum opnieuw dit ambitieuze certificaat ontvangen.

Het museum ontving het keurmerk op basis van de bij de Museumvereniging ingediende inspectierapporten waarbij gemiddeld het cijfer 8 is toegekend en voegt zich daardoor wederom bij de 20 gecertificeerde kidsproof musea van Nederland.

In de afgelopen 5 jaar heeft het Nederlands Watermuseum hiermee 4 keer het certificaat ontvangen waarbij het zelfs 3 keer het nummer 1 kidsproof museum van Gelderland is geweest.

Het Nederlands Watermuseum
Het Nederlands Watermuseum is een uniek doe-museum over alle aspecten van zoetwater in het dagelijks leven. Een bezoek is voor jong en oud een leuke en leerzame ervaring.

Het Nederlands Watermuseum is tijdens de schoolvakanties alle dagen geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur en is te vinden aan de Zijpendaalseweg 26-28 te Arnhem. Meer informatie over het museum en een uitgebreide routebeschrijving is te vinden op www.watermuseum.nl.

comments powered by Disqus