Hondenseizoen 1 okt. van start op recreatiegebieden Berendonck, Groene Heuvels, Mookerplas en Wylerbergmeer

29 september 2016

Op zaterdag 1 oktober a.s. gaat het laagseizoen van start op de recreatiegebieden van Leisurelands gelegen in het Rijk van Nijmegen, te weten Berendonck in Wijchen, Groene Heuvels in Ewijk, Mookerplas in Plasmolen-Mook en Wylerbergmeer in Beek-Ubbergen. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2017.

Vertier en plezier in de herfst en wintermaanden
De recreatiegebieden zijn uitermate geschikt voor een lange wandeling of ravotten op het strand met de trouwe viervoeter. Nu de prachtige septembermaand bijna ten einde is en de zwemkleding en slippers in de kast gaan, kunnen de wandelschoenen tevoorschijn komen voor een heerlijke wandeling door het herfstlandschap op de recreatiegebieden. Verder lenen de gebieden zich uitstekend voor een rondje op de fiets of mountainbike.

Parkeerpas slechts € 32,50!
De parkeerpas van Leisurelands, geldig tot 1 mei 2017, is nu extra voordelig te bestellen via de webwinkel op www.leisurelands.nl. Voor slechts € 32,50 is deze parkeerpas te koop die geldig is op 18 recreatiegebieden in de regio Nijmegen, op de Veluwe en in de Achterhoek en Liemers. Voor deze actie geldt: op = op.

Kijk voor meer informatie op www.leisurelands.nl.

comments powered by Disqus