Inschrijving The Night Run Festival 2016 Giro Edition geopend

11 januari 2016

Op vrijdagavond 15 april, 22:00 uur is vanaf de Molenstraat de start van de 3e editie van The Night Run Festival 2016 Giro Edition. Er is de keuze tussen een Long Night Run van 10 kilometer en een Short Night Run van 5 kilometer. TNRF laat Nijmegen in het donker van zijn mooiste kant zien, met allerlei verrassende acts en bijzondere passages onderweg.

Aansluitend is er voor alle Night Runners een gezellige afterparty in het bruisende hart van het uitgaansleven van Nijmegen. Lopers kunnen zich vanaf nu aanmelden voor The Night Run Festival. Inschrijven kan via de website van Stichting 024 Sport: www.024sport.nl.

Nieuw in 2016
De organisatie heeft een aantal vernieuwingen doorgevoerd voor 2016. Bij The Night Run Festival is er een vernieuwd parcours, nieuwe  startlocatie, toevoeging van het Giro d'Italiathema en tijdregistratie.

Parcours
Het parcours brengt je o.a. door de drie prachtige Nijmeegse stadsparken (Kronenburgerpark, Valkhofpark en Hunnerpark), langs de Waal met uitzicht op de Waalbrug, over de Grote Markt met indrukwekkende passage Stevenskerk en door de bekende winkelstraten Lange Hezelstaat (oudste winkelstraat van Nederland), Marikenstraat, Molenpoortpassage en start/finish op de Molenstraat.

Giro d’Italia
Het evenement staat in het teken van de Italiaanse wielerkoers Giro d'Italia. De Giro doet in mei ook Nijmegen aan als start/finishplaats. Van een roze gekleurde lichten lasershow tot roze ballonnen en van
roze rondemissen met glow in the dark makeup tot roze uitgedoste deelnemers met hoofdlamp. The Night Run Festival 2016 Giro Edition beloofd wederom een uniek hardloopfeestje te zijn. Eentje om niet snel te vergeten.

Meer informatie en inschrijvingen via www.024sport.nl.

comments powered by Disqus