Start kaartverkoop seizoen 2016 - 2017 bij Stadstheater Arnhem

27 mei 2016

De kaartverkoop voor theaterseizoen 16|17 vandaag stipt om 10.00 uur van start. Kaarten kunnen zowel online als telefonisch én aan de balie van het bespreekbureau (zij-ingang Stadstheater) geboekt worden.

Vandaag, stipt om 10.00 uur gaan vele voorstellingen uit het nieuwe seizoen van Stadstheater Arnhem in de verkoop. Met onder andere Theo Maassen (2x), Typhoon, Sara Kroos, Toneelgroep Oostpool, Ali B en Introdans verwacht het Stadstheater een run op kaarten. ‘We zijn zowel online, als fysiek klaar voor de kaartverkoop. Het programma is sinds een week bekend en de reacties zijn enthousiast. Gedurende het seizoen gaan we steeds meer voorstellingen bijboeken, hierbij willen we vooral luisteren naar de stad én de actualiteit de ruimte geven.’ Aldus programmeur Ingrid Scheper.

Op stadstheater-arnhem.nl kunnen de favorieten al toegevoegd worden aan het ‘digitale verlanglijstje’. Wanneer de kaartverkoop start kan men met één druk op de knop deze voorstellingen overzetten in het winkelmandje en de gewenste kaarten boeken.

Vernieuwde Vlakke Vloer Pas
Vorig seizoen werd al enthousiast gereageerd op de Vlakke Vloer Pas, vele theaterliefhebbers konden hun hart ophalen bij tientallen kleine zaal voorstellingen. Voor komend seizoen breidt Stadstheater Arnhem de pas uit. Voor €30,- per maand kan de pashouder een onbeperkt aantal voorstellingen in de kleine zaal bezoeken. Bovendien krijgen zij minimaal één keer per maand het aanbod om voor € 10,- een voorstelling in de grote zaal te bezoeken.

Series
Interessante, opvallende en vooral fijne voorstellingen gebundeld in series. Puur omdat ze om bepaalde redenen bij elkaar passen en omdat in dit geval meer te genieten valt. Hiermee wordt de keuze voor voorstellingen en concerten voor nog gemakkelijker en is een serie uiteraard voordeliger dan losse kaartjes. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een serie om klassiekers te bezoeken of voorstellingen die door de programmeur op festivals in het buitenland gezien zijn. De volgende series zijn te boeken: Sunday Morning Zen, Ladies Night, Festival, Theatercolleges en Young Talent. Zie stadstheater-arnhem.nl voor meer informatie hierover.

comments powered by Disqus