Muzieum ontvangt certificaat van uitmuntendheid

06 juni 2016

Het muZIEum in Nijmegen, waar bezoekers dagelijks ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn, heeft van TripAdvisor een Certificaat van Uitmuntendheid ontvangen. Dit certificaat wordt voor de zesde keer uitgereikt aan attracties, eetgelegenheden en accommodaties uit de hele wereld die het afgelopen jaar uitstekende beoordelingen van bezoekers kregen.

Trots

Het muZIEum is trots dat haar bezoekers zo tevreden zijn over de beleving die zij biedt. Momenteel heeft zij op TripAdvisor een gemiddelde waardering van 4.5. Elke dag weer ervaren bezoekers in de donkerbelevingen hoe het is om niets te zien. Tijdens Expeditie ribbelroute lopen ze met een virtualreality-bril, die verschillende oogaandoeningen simuleert, door het stadscentrum vanNijmegen. Zij worden tijdens beide belevingen begeleid door een blinde of slechtziende gids, die onderweg zijn ervaringen deelt. Dat dit kijkje in de wereld van een ander niet alleen wordt gewaardeerd, maar ook wordt aangeraden aan anderen, motiveert enorm en sterkt het muZIEum in het idee dat een bezoek naast een eye-opener ook bijzonder is.  “Geweldige ervaring waarbij begrip en respect groeit”, “waanzinnig leuk” en “alles eromheen was goed geregeld”, schrijven bezoekers onder meer op de website van TripAdvisor. Het muZIEum blijft haar aanbod uitbreiden en verbeteren om haar bezoekers een leuk, leerzaam en kwalitatief goed uitje teblijven bieden.

Constante kwaliteit

Het Certificaat van Uitmuntedheid wordt door Tripadvisor toegekend aan bedrijven die constant hoge waarderingen krijgen. Het gaat hierbij om de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van beoordelingen die bezoekers de afgelopen 12 maanden op tripadvisor plaatsten. Een bedrijf komt in aanmerking als het een algemene bollenwaardering heeft van tenminst 4 van de 5, een minimum aantal beoordelingen heeft en minstens 12 maanden op TripAdvisor vermeld staat. Met deze erkenning kunnen mensen gelegenheden boeken die doorlopend goede service bieden.

comments powered by Disqus