Ontdek het geheim van Millingen

28 april 2016

Tijdens de speurroute rondom het geheim van Millingen volg je het verhaal van Victor Visch. Je komt langs alle mooie plekjes in Millingen aan de Rijn en je gaat zelfs even met het pontje over!

De kunstschilder Victor Visch heeft van zij opa een schilderskist geërfd. In de kist liggen verftubes, penselen en een verfdoek. Onderin de kist vindt Victor een geheimzinnig pakketje… het is het begin van een fantastische ontdekkingstocht door Millingen aan de Rijn. Speciaal voor de jeugd heeft de schilder zijn sporen in dit dorp achtergelaten. Ga op zoek en ontdek het Geheim van Millingen!

 

Praktische informatie

Leeftijd
Deze speurroute is geschikt voor de jeugd van 6 tot 12 jaar (onder begeleiding), maar ook volwassenen zullen met plezier de route wandelen. Kleuters kunnen aansluiten, zij hebben een eigen werkblad.

Periode
In het toeristisch seizoen (1 april – herfstvakantie).

Lengte
Het traject is 4 km lang. De totale tijdsduur ca 2,5 uur.

Deelnamepakket
Op twee locaties in Millingen aan de Rijn zijn deelnamepakketten te koop voor €3,50 per stuk. 

Om aan alle activiteiten mee te kunnen doen heeft iedere deelnemer een eigen pakket nodig. In het pakket zit namelijk een gratis ticket voor de veerpont en meer… 

Verkooppunten
Kulturhus ‘Den Ienloop’, Heerbaan 115, Millingen a/d Rijn, openingstijden maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 14.00 uur.

IJssalon ‘Eigenwijs’, Burg. Eijckelhofstraat 1a, Millingen a/d Rijn, openingstijden maandag t/m woensdag van 14.00 – 20.00 uur en donderdag t/m zondag van 12.00 – 20.00 uur

Deelnamepakketten zijn ook te bestellen via anjamiddelkoop@kunstinmillingen.nl.

Bereikbaarheid

Met de bus vanaf station Nijmegen: lijn 80 of lijn 82, halte ‘Gemeentehuis’.
Met de auto: in het centrum van Millingen aan de Rijn is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

comments powered by Disqus