Opening Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

11 juli 2016

Het spiksplinternieuwe Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent heeft haar deuren geopend. Vanaf 1 juli 2016 kunnen gasten 365 dagen per jaar terecht om gebruik te maken van het restaurant, de bar, de hotelkamers, de fitness en wellness, en congresfaciliteiten.

Wie regelmatig in de omgeving van Nijmegen te vinden is, heeft het imposante gebouw in hoog tempo zien verrijzen. De familie Van der Valk, is in samenwerking met de Gemeente Nijmegen en Wiegerinck Architecten, zeven jaar geleden begonnen met dit project. Op 8 mei 2015 is de eerste paal geslagen en op 12 november 2015 was het hoogste punt bereikt. Een korte bouwperiode, welke mede door de gunstige weersomstandigheden, voorspoedig is verlopen. Marije van der Valk: “Na alle jaren voorbereiding en de daadwerkelijke bouw is het momenteel nog surrealistisch om je te beseffen dat we nu echt open zijn. We hebben er lang naar uit gekeken om gasten te mogen ontvangen in ons hotel en we zijn dan ook ontzettend blij dat het moment nu daar is. Het is erg leuk om de positieve reacties van onze eerste gasten te horen en te zien hoeveel belangstelling er is. We zullen er samen met ons management team en medewerkers alles aandoen om Hotel Nijmegen-Lent tot een succes te maken en zijn ervan overtuigd dat dit gaat lukken.”

Het hotel beschikt over 116 kamers, een restaurant, bar, congresfaciliteiten voor 2 tot 450 personen, fitness, wellness en parkeergarage. De komst van het hotel levert Nijmegen circa 120 fulltime en parttime arbeidsplaatsen op.

Meer informatie over Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

comments powered by Disqus