Proefslapen Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

13 juni 2016

Inmiddels beroemd in Nederland: proefslapen bij Van der Valk. Het binnenkort te openen splinternieuwe Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent biedt haar toekomstige gasten ook de mogelijkheid om proef te slapen. Gasten die de actie winnen, kunnen in ruil voor uitgebreide feedback kosteloos overnachten en gebruik maken van het live cooking ontbijtbuffet. Door middel van het proefslapen hoopt het hotel waardevolle terugkoppeling te ontvangen om zo de beleving van de gasten nog meer te kunnen optimaliseren.

Op 9 juni 2016 is de actie online gegaan en er zijn nu al bijna 4000 aanmeldingen. “We vinden het juist tijdens de openingsperiode van ons nieuwe hotel enorm belangrijk om feedback van onze gasten te ontvangen. Wel zijn we erg overweldigd door alle reacties, want direct na het plaatsen van het formulier stroomden de aanmeldingen binnen en dit is nog steeds het geval. We vinden het ontzettend leuk om te zien dat mensen geïnteresseerd zijn en willen komen proefslapen in ons nieuwe hotel,” aldus Marije van der Valk. Inschrijven voor de actie is mogelijk tot 20 juni 2016 via de website www.valknijmegen.nl. De winnaars worden door middel van loting geselecteerd en per email op de hoogte gesteld.

Familie Van der Valk streeft ernaar om de deuren van Hotel Nijmegen-Lent voor gasten te kunnen openen vóór de 100e Vierdaagse in juli 2016. Het hotel zal gaan beschikken over 116 kamers, een restaurant, bar, congresfaciliteiten voor 2 tot 450 personen, fitness, wellness en parkeergarage. De komst van het hotel levert Nijmegen circa 120 fulltime en parttime arbeidsplaatsen op.

comments powered by Disqus