Restaurant O Mundo wederom gewaardeerd met een Michelinster!

15 december 2016

‘’Deze chef bewijst dat een sterrenmaaltijd geen astronomisch bedrag hoeft te kosten. Hij serveert een hedendaagse keuken die origineel is qua productcombinaties maar klassiek qua technieken’’ - Michelin gids 2017 -

Afgelopen maandag heeft in Amsterdam de uitreiking van de Michelinsterren plaatsgevonden en ook in 2017 wordt O Mundo met een ster gewaardeerd. Dit gaat het achtste jaar worden dat de ster in Wageningen prijkt. 

‘Onze gerechten zijn puur en zonder fratsen. Klassiek van opbouw, maar met een moderne twist. Verder zorgen ons jonge en gepassioneerde teamleden, de prettige ambiance, de mooie wijnen en een goede prijs-kwaliteit verhouding voor het complete plaatje waar gasten graag voor terugkomen’, aldus executive chef Dennis Richter Uitdenbogaardt.

Maître Yvo Kwak voegt toe: ‘Het behoud van de Michelinster, samen met een stijging in de top 100 van de ranglijst van ‘Lekker’, een waardering bij Gault&Millau  met 15 punten én een vermelding in de Prijs|Plezier-lijst, wijzen op continuïteit en dat is een fantastische basis voor de komende jaren’.

De Michelinster is een aanduiding voor restaurants met een goede tot zeer goede keuken en een correcte bediening in de befaamde Rode Gids van de bandenfabrikant Michelin. Deze geldt als belangrijke waardebepaling voor gastronomische kwaliteit.

Restaurant O Mundo
(gesitueerd in Hotel De Wereld)
5 mei plein 1
6703 CD Wageningen
0317 460 444
info@restaurantomundo.nl
www.restaurantomundo.nl
www.hoteldewereld.nl

comments powered by Disqus