Start hoogseizoen op recreatiegebieden Leisurelands

22 april 2016

Op zondag 1 mei aanstaande gaat het hoogseizoen officieel van start op de recreatiegebieden van Leisurelands rondom Nijmegen: Berendonck, Groene Heuvels, Mookerplas en Wylerbergmeer.

Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober. Het bezoek aan de recreatiegebieden is gratis, alleen voor het parkeren betaal je parkeergeld.

Volop activiteiten en leuke evenementen
Een duik nemen in het verkoelende water, lekker zonnen, een potje golf spelen, een wandeling maken, mountainbiken, waterskiën of spelen op de vele speeltoestellen; op de recreatiegebieden van Leisurelands kan het allemaal. Tevens staan tal van publieksevenementen op het programma. Op 28 mei vindt dancefestival Emporium plaats op Berendonck en op 11 en 12 juni de Strong Viking Run Water Edition. Van 24 t/m 26 juni is op Groene Heuvels het evenement Down The Rabbit Hole en op Wylerbergmeer vindt op 26 juni een Lifestyle Market plaats.

Parkeertarief
Het parkeertarief bedraagt € 4,00 per dag. Indien je vaker gaat, is een parkeerpas het overwegen waard. Via www.leisurelands.nl is deze te koop. De parkeerpas is geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands en kost € 45,00 bij een bestelling via de website. Tot 1 mei profiteert men nog van de voorverkoopactie. De parkeerpas kost dan slecht € 39,50 via de website.

Geen honden
Tijdens het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan op de recreatiegebieden van Leisurelands. Op Berendonck en Mookerplas is een aparte hondenwandelroute die ter plekke staat aangeduid. Vanaf 1 oktober zijn honden weer van harte welkom.

Meer informatie over Leisurelands op www.leisurelands.nl.

comments powered by Disqus