Start renovatie tweepersoonskamer Best Western Plus Hotel Haarhuis!

13 juni 2016

Afgelopen maand heeft BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis een start gemaakt met de renovatie van haar 36 standaard tweepersoonskamers! De eerste 14 kamers zijn in de maand mei grondig aangepakt en voorzien van een moderne look.

De tweepersoonskamer met douche is een veel geboekt kamertype van BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis en is uitermate geschikt voor zowel zakelijke als toeristische gasten die in Arnhem willen verblijven. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed, bureau, zitje en standaard faciliteiten als een LCD TV, gratis WiFi, kluisje en koffie- en theefaciliteiten.

Nieuwe moderne look

Bij de renovatie is de vloer, badkamer, muren en het meubilair grondig aangepakt. Zo zijn alle muren geschilderd, de gordijnen en stoelen vervangen en is iedere kamer voorzien van nieuwe sfeerverlichting en Arnhems fotobehang. Van een typische Arnhemse trolleybus tot aan een foto van de stad en de Rijn. Daarnaast is de vloerbedekking verwijderd en een mooie houten vinyl vloer geplaatst. In de badkamer zijn de “ouderwetse” douchegordijnen vervangen voor een mooie glazen douchedeur en de spiegels en verlichting vernieuwd.

Renovatieprogramma

Vorig jaar is er een start gemaakt met het renovatieprogramma van alle 84 kamers van Hotel Haarhuis die zich bevinden in het “oude pand”. Het programma werd gestart met de renovatie van de eenpersoonskamers. De renovatie van de standaard tweepersoonskamers zal in augustus dit jaar worden afgerond. Vervolgens zullen de comfort kamers met bad grondig worden aangepakt.

comments powered by Disqus