Stedenbouwers gezocht!

30 augustus 2016

Natuurlijk mag je altijd aan het werk in De Uitvinderij, maar in de herfstvakantie (15 oktober t/m 30 oktober) mag iedereen een onderdeel bouwen voor één grote stad. Je kunt van alle technieken van de werkplaats De Uitvinderij gebruik maken (metaal alleen vanaf 10 jaar). Maak jij een wolkenkrabber met werkende lift, een ophaalbrug of een molen waarvan de wieken kunnen draaien? Alles is mogelijk!

Iedere werkdag om 14.30 uur in de herfstvakantie is er een theatervoorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar: “Circus in het ziekenhuis”. Wat een pech, Liesbed ligt in het ziekenhuis met een gebroken been, terwijl ze mee zou spelen in een circusvoorstelling voor de hele school. Gelukkig heeft ze vriendjes die haar willen helpen en als ze goed oefent kan ze zelfs in het ziekenhuis optreden! Een grappige, speelse voorstelling door Marsje Richards met kleine en grote poppen, film en nog veel meer.

De Spelerij is een uniek speel- doe- en ontdekpark en in de herfstvakantie dagelijks geopend. Er staan kunstwerken en speelobjecten die bedacht zijn door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek. Het zijn fantasievolle constructies die je zelf in beweging kunt zetten en waar je mee kunt spelen. Leuk met weer of geen weer!

Voor algemene informatie en openingstijden www.spelerij.nl

comments powered by Disqus