’t Zwaantje Mook 11e in Terras Top 100!

07 juli 2016

Herberg restaurant ’t Zwaantje uit Mook heeft in de terras top 100 van Nederland 2016 de 11e positie weten te behalen.

Het team van ’t Zwaantje was al bijzonder trots toen zij een maand geleden vernamen dat ze in de top 135 stonden en later in de top 100. De uitreiking vond plaats bij de winnaar van 2015 Klein Speyk in Egmond aan Zee. Het aftellen van 100 naar 1 begon.  “Wat was het spannend en we geloofden niet dat we de 11e positie hadden behaald. Wat een juryrapport! Ik ben zo trots op het gehele team.” Aldus eigenaar Richard Meeussen.

Met prachtige juryrapporten, een samenvatting hiervan met teksten als:

Dit is een prachtig terras zoals we het altijd zouden wensen, op details gelet, als “nieuwe”gast voel je je hier welkom, niet in de laatste plaats door de medewerkers, om door een ringetje te halen. Als je dan ook nog ergens de gastvrijheid die hier wordt geboden in ogenschouw neemt, dan snap je deze 11e plek ook meteen. Wat een geweldig terras.

En met een oorkonde waarop de nummer 11 positie vermeld staat, is het nog gezelliger op het terras van ’t Zwaantje. Er wordt koffie met vlaai geserveerd, de hond krijgt een bak water en een hondenkoekje en natuurlijk wordt het flesje fris op de juiste manier geserveerd.

Wat is dan het geheim voor de nummer 11 positie van Nederland?  “Wij zijn er voor al onze gasten, we hebben een top team, niks is teveel en alles kan. ”aldus Richard.

comments powered by Disqus