Voorverkoopactie parkeerpas Leisurelands van start

14 maart 2016

Bestel nu een voordelige parkeerpas! Deze parkeerpas is geldig van 1 mei 2016 t/m 30 april 2017 op 18 recreatiegebieden van Leisurelands. Met een parkeerpas van Leisurelands kun je een jaar lang parkeren op alle recreatiegebieden, zit je nooit meer verlegen om kleingeld en als je vaker gaat ben je vaak voordeliger uit.

Tijdens de voorverkoopactie betaal je slechts € 39,50 voor een parkeerpas. Ga naar de webshop om deze parkeerpas te kopen. De voorverkoopactie loopt tot en met 30 april a.s.

De parkeerpas gaat op 1 mei a.s. in. Houd er rekening mee dat je deze parkeerpas daarom niet eerder dan eind april per post ontvangt. Bij een bestelling en betaling via de webshop voor 22 april a.s. ontvang je de parkeerpas voor 1 mei in huis. Daarna is de levertijd circa vijf werkdagen.

Met een parkeerpas van Leisurelands kun je een jaar lang parkeren op alle recreatiegebieden van Leisurelands. Je zit dus nooit meer verlegen om kleingeld en als je vaker gaat, is een parkeerpas vaak voordeliger dan betalen per keer (dagtarief = € 4,00 per auto en € 8,00 per lang voertuig 6-15 m). 

De parkeerpas is geldig op onderstaande 18 recreatiegebieden:comments powered by Disqus