VVV cadeaubonnen en souvenirs

13 december 2016

Een mooi (kerst)cadeau verzinnen lastig? Dat hoeft gelukkig niet. Want bij de VVV vind je leuke souvenirs... en met de VVV Cadeaubon schiet je altijd raak!

Wat dacht je van een lokaal souvenir met een verhaal, zoals het beeldje van Mariken van Nieumeghen, Waalbrug van tin, Moenen, servies van de Gebroeders van Limburg (verkrijgbaar vanaf € 12,00) en andere toepasselijke (streekgerelateerde) souvenirs.

 

Bedels
Ook dit jaar zijn er weer prachtige nieuwe Vierdaagse bedels verschenen. In ons assortiment van Vierdaagsebedel zijn oa verkrijgbaar de St. Stevenskerk, Donjon, Waalbrug en het Vierdaagsekruis aan hanger. Deze echt zilveren bedels zijn verkrijgbaar vanaf € 40,00 en het collier is verkrijgbaar vanaf €35,00.

Dj Waal Stevens C

Tevens heeft VVV Rijk van Nijmegen diverse cadeaupakketjes samengesteld vanaf € 10,45. Uiteraard is het ook mogelijk om pakketjes naar eigen wens samen te stellen.

Souvenirs 1

VVV Cadeaubon
De ontvanger kiest zelf zijn favoriete cadeau: een dagje eindeloos shoppen. Een leuk uitje met de kinderen of eindelijk eens die wellness behandeling. De VVV Cadeaubon is de enige cadeaubon die onbeperkt geldig is. Zo simpel kan genieten zijn!

Een wereld aan mogelijkheden
Van warenhuizen tot kleine boetiekjes, van bouwmarkten tot doe-het-zelf winkels, van attractieparken tot dierentuinen, van elektronica tot nieuwste gadgets vind je favoriete winkel of uitje met de bovenstaande zoeker. Bij maar liefst 24.000 locaties kan je de VVV Cadeaubon inwisselen.

De VVV Cadeaubon is in te wisselen bij winkels en organisaties door heel Nederland. Zoek dus snel een shop, attractiepark of wellnesscenter bij jou in de buurt. Op de kaart zie je alle acceptanten bij jou in de buurt.

Bekijk ook de overige cadeaubonnen, zoals VVV Dinercheque, VVV Lekkerweg en de VVV Giftcard die verkrijgbaar zijn van de VVV.

VVV Rijk van Nijmegen
Keizer Karelplein 32h
6511 NH NIJMEGEN

Meer informatie over VVV Rijk van Nijmegen

comments powered by Disqus