Wereld Recordpoging Individueel Marathon Koken bij Landgoed Groot Warnsborn

23 mei 2016

Het weekend van 22 tot 24 juli wordt een bijzonder culinair weekend! Chefkok Maarten Meijst, van Landgoed Groot Warnsborn, gaat het Wereldrecord Individueel Marathon Koken met 8 uur proberen te verbeteren. Hij gaat 48 uur achter het fornuis staan om voor gasten de heerlijkste gerechten te koken.

Je kunt hier getuige van zijn en dus genieten van o.a. de culinaire hoogstandjes en heerlijk overnachten!

Twee afgevaardigden uit Engeland van het Guiness Book of Records controleren de handelingen van Maarten. Hij mag uitsluitend bezig zijn met het bereiden van maaltijden: mise en place, koken, bakken en braden.

Een bijzonder evenement waarbij je aanwezig kunt zijn en waarmee bovendien een goed doel gesteund wordt. De helft van de opbrengst gaat naar het KWF. Kom jij kijken, proeven, aanmoedigen en vooral genieten?

PROGRAMMA
Tijdens de poging tot het wereldrecord Individueel Marathon koken zijn er verschillende maaltijden en festiviteiten waarvan je kunt genieten.

Vrijdag 22 juli is er een feestelijke opening met aansluitend een 3-gangen diner. 's Avonds een feest met muziek en dans.
Zaterdag 23 juli een uitgebreid ontbijt, 's middags een 3-gangen lunch en 's avonds het fantastische Gala Diner!
Zondag 24 juli een uitgebreid ontbijt, 's middags een Dejeuner Dinatoire: grandioos 6-gangen menu met een veiling en optredens. 's Avonds een feestelijke afsluiting.

ARRANGEMENTEN
We bieden drie verschillende arrangementen tijdens dit bijzondere weekend. Reserveer direct voor dit bijzondere weekend!

Arrangement KWF A: Een volledig arrangement vanaf vrijdag 22 juli t/m zondag 24 juli, alle maaltijden, diners en festiviteiten inbegrepen. € 525,00 p.p.
Arrangement KWF B: Aankomst op vrijdag en vertrek op zaterdag inclusief opening, diner, feest en uitgebreid ontbijt. € 180,00 p.p.
Arrangement KWF C: Aankomst op zaterdag en vertrek op zondag inclusief het Gala Diner, uitgebreid ontbijt, Dejeuner Dinatoire en feestelijke afsluiting. € 370,00 p.p.

Meer informatie

comments powered by Disqus