Winteraanbieding Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

01 december 2016

Met deze winteraanbieding profiteer je ook in koudere tijden optimaal van het beste dat golf te bieden heeft. Je geniet van prachtige golfrondes tegen bijzondere tarieven, wij voegen geen spelers toe aan jouw flight én je hoeft niets extra te betalen wanneer je op zomergreens speelt!

Onze banen gaan bovendien pas over op wintergreens wanneer de omstandigheden het echt niet anders toelaten. (*Houders van een Golfkringkaart ontvangen 10% korting op deze actietarieven)

Wintergreenfee, inclusief koffie:
•    9-holes weekdag € 27,50*
•    9-holes weekend € 32,50*
•    18-holes weekdag € 37,50*
•    18-holes weekend € 47,50*

Wintergreenfee reserveren
Je kunt gebruikmaken van onze wintergreenfeetarieven op alle vier de golfbanen van Het Rijk in de periode van 18 november 2016 t/m 28 februari 2017. Starttijden kun je vanaf 14 dagen voor de gewenste speeldatum reserveren.

Actuele baancondities
Wil je voordat je gaat golfen of reserveren op Het Rijk, weten wat de condities van de golfbaan zijn? Dan kun je op onze website de actuele baancondities bekijken. Deze condities worden dagelijks bijgewerkt.
•    Actuele baancondities Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Openingstijden clubhuis
Wil je na jouw golfronde opwarmen met een lekker kopje koffie, een goeie borrel en misschien wel een compleet diner? Dan ben je natuurlijk van harte welkom het clubhuis van Het Rijk van Nijmegen.