Amusementspark Tivoli en Fort Pannerden vallen in de prijzen

19 september 2017

De winnaars van de Eropuit in Eigen Land Prijs 2016-2017 zijn bekend. Ook afgelopen jaar hebben de bezoekers van de website www.eropuitineigenland.nl kunnen stemmen op hun favoriete accommodatie, restaurant en/of dagje uit. Binnen de categorie Dagje uit zijn twee winnaars gekozen uit het Rijk van Nijmegen!

Categorie Dagje uit 
1e plaats Fort Pannerden Doornenburg Gelderland
2e plaats Heggies Speelschuur Emst Gelderland
3e plaats Amusementspark Tivoli Berg en Dal Gelderland

De prijzen
De 1e prijs bestaat uit een trofee, een certificaat en een jaar lang een gratis banner op de website www.eropuitineigenland.nl. De 2e en 3e prijs bestaat uit een certificaat. Natuurlijk krijgen de winnaars ook de nodige extra aandacht op de website en in diverse media.

Over Amusementspark Tivoli
Amusementspark Tivoli een pretpark voor basisschoolkinderen met meer dan 30 attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken. Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden. Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem. Er kan gewoon doorgespeeld worden in de binnenspeeltuin. Samen in alle attracties, maar ook heerlijk alleen spelen.

Over Fort Pannerden
Spannend, verrassend en schitterend gerestaureerd. Dat is Fort Pannerden. Het fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ligt verborgen onder de aarde, maar is vijf verdiepingen hoog. Vanaf het dak heb je een spectaculair uitzicht. Kom naar Fort Pannerden en trotseer water, aarde, lucht en vuur. Kies een van de interactieve programma’s en ga op ontdekking. Wil je iets actief en avontuurlijks of juist heel relaxed? Binnen of buiten? Je vindt een schat aan spannende verhalen en belevingen!

Over Eropuit in Eigen Land
Eropuit in Eigen Land viert deze maand het 8-jarig bestaan; de website is al sinds september 2009 online en het concept van de combinatie van zowel accommodaties, activiteiten en restaurants is succesvol gebleken! Niet alleen neemt het aantal stemmers op de Eropuit in Eigen Land Prijs toe, ook het aantal op de website vermelde ondernemers in de recreatiesector en het aantal bezoekers kennen jaarlijks een sterke groei. Hiermee is Eropuit in Eigen Land uitgegroeid  tot dé website voor recreatie en toerisme in Nederland: gebruikersvriendelijk, ambitieus en onmisbaar! Van dagje weg tot vakantie in eigen land; de site biedt voor elk wat wils.

comments powered by Disqus