Belevingsroute rondom Fort Pannerden!

03 augustus 2017

Fort Pannerden introduceert een nieuwe belevingsroute door de natuur! Aan de hand van een rijk geïllustreerd route boekje ga je zelf op pad. Een beleving voor jong en oud en je haalt nog meer uit je bezoek aan Fort Pannerden.

Behalve dat Mieke Montanus en Corrie Romera trouwe vrijwilligers zijn bij het Fort, zijn zij ook de ontwikkelaars van deze nieuwe belevingsroute. Zij kennen alle ins en outs van Fort Pannerden en hebben deze ook verwerkt in het route boekje.

Geleid door de ruige natuur van de Klompenwaard krijg je spelenderwijs informatie over diverse wetenswaardigheden over waard, fort en omgeving. Voordat je je waagt door deze ruige natuur, kijk even of je goed gekleed bent om de omgeving te trotseren. Goed schoeisel, lange broek (ook in de zomer) en bij warm weer water drinken zijn een must!

Heb je de belevingsroute doorstaan? Dan is er nog veel meer te beleven in het Fort. Ga op expeditie, speel het spannende spel real life game elements of ga met onze experts mee op een sterke verhalen tour. Wil je liever zelf het Fort verkennen? Neem dan een luisterfort mee om zelf op ontdekking te gaan. Alles is bij de entreeprijs inbegrepen. Alleen voor de real life game elements betaalt u een toeslag van €8,- pp. 

In juli en augustus is Fort Pannerden 6 dagen in de week geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Voor alle actuele openingstijden en meer informatie over prijzen, neem een kijkje op onze website: fortpannerden.eu

comments powered by Disqus