Het Nederlands Watermuseum te Arnhem opnieuw gecertificeerd Kidsproof museum van Nederland

13 november 2017

Bij de 6e uitreiking van het keurmerk “Kidsproof museum” en de “museuminspecteur” gehouden op vrijdag 10 november jl. in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum heeft het Nederlands Watermuseum opnieuw dit ambitieuze certificaat ontvangen.

Het museum ontving het keurmerk op basis van de bij de Nederlandse Museumvereniging voor dit museum ingediende inspectierapporten en voegt zich daardoor wederom bij de 44 gecertificeerde kidsproof musea van Nederland.

In de afgelopen 6 jaar heeft het Nederlands Watermuseum hier 5 keer aan deelgenomen en 5 keer het certificaat ontvangen, waarbij het zelfs enkele keren het nummer 1 kidsproof museum van Gelderland is geweest.

Nederlands Watermuseum
Het Nederlands Watermuseum is een uniek doe-museum over alle aspecten van zoetwater in het dagelijks leven. Een bezoek is voor jong en oud een leuke en leerzame ervaring.

Het Nederlands Watermuseum is tijdens de schoolvakanties alle dagen geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur en is te vinden aan de Zijpendaalseweg 26-28 te Arnhem. Meer informatie over het museum en een uitgebreide routebeschrijving is te vinden op www.watermuseum.nl.

comments powered by Disqus