Sanadome beste wellnesshotel van Nederland 2016

17 januari 2017

Hotelgasten van wellnesshotels waren het afgelopen jaar het meest tevreden over hun verblijf in Sanadome Hotel & Spa Nijmegen. Het team van Sanadome kreeg de award ‘Beste wellnesshotel van Nederland 2016’ deze week uitgereikt door hotels.nl. Gasten beoordeelden op deze website hun verblijf bij Sanadome met een 8,5.


De winnaars werden geselecteerd op basis van reviews van hotelgasten. In 2016 hebben in totaal 43.000 hotelgasten na hun verblijf een review op www.hotels.nl ingevuld. Zij beoordelen prijs-kwaliteitverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast kunnen ze persoonlijke opmerkingen plaatsen over hun ervaring. Hotels.nl publiceert alle scores en opmerkingen van de gasten op haar website. Zo kunnen toekomstige bezoekers een betere keuze te maken voor een hotel op basis van reviews van gasten die in het hotel verbleven. In totaal zijn er ruim 2000 hotels op hotels.nl te vinden, waarvan Sanadome in 2016 dus als Beste wellnesshotel verkozen werd, beoordeeld met een 8,5. Van alle ingevulde gastenreviews kan 100% van de gasten een overnachting bij Sanadome aanbevelen.

Het team van Sanadome Hotel & Spa is ontzettend trots op deze award en wil iedereen die het afgelopen jaar een review gegeven heeft enorm bedanken. Meer informatie over Sanadome, gelegen aan Weg door Jonkerbos 90 te Nijmegen is te vinden op www.sanadome.nl

comments powered by Disqus