Stem nu op jouw favoriete gezinsuitje!

27 februari 2017

Het Nederlands publiek bepaalt, in de stemperiode van 18 februari t/m 31 maart 2017, welke uitjes worden verkozen tot Beste Uitje van 2017. De beste uitjes van Nederland zijn verdeeld over 8 categorieën en per categorie is er in iedere provincie een winnaar. Ook binnen de regio Arnhem Nijmegen zijn er verschillende uitjes genomineerd. Stem nu op jouw favoriete uitje!

 

 

De categorieën

Attractieparken
Amusementspark Tivoli

Dierentuinen
Burgers’ Zoo

Speeltuinen In- en Outdoor
Binnenspeeltuin Pret innChimpie Champ OosterhoutDe Blije DriesDe Spelerij In DierenMaisdoolhof - Speelboerderij MaldenSpeeltuin BrakkefortSpeeltuin de Leemkuil

Musea en Cultuur
Afrika MuseumAirborne Museum 'Hartenstein'Bevrijdingsmuseum GroesbeekDe Hoge VeluweHet Nederlands WijnmuseumKröller-Müller MuseumMuseum BronbeekMuseumpark Orientalis Heilig Land StichtingmuZIEum NijmegenNederlands OpenluchtmuseumSociete Musee Lalique Pays BasStadsschouwburg NijmegenVeluwetransferium Posbank

Wellness
Sanadome NijmegenSauna & Beauty VelpThermen Nijmegen

Bioscopen
CineMec NijmegenLux NijmegenFilmhuis Zevenaar

Indoor zwembaden
De Grote KoppelErica Terpstra SportfondsenbadSportfondsenbad Nijmegen-West

Sportief en Actief
Golfbaan Het Rijk Van Nijmegen

Waarom stemmen? 
Door te stemmen maak je kans op één van onze mooie prijzen:

  • Een 7-daagse reis naar Curaçao voor 2 personen
  • Een jaar lang gratis tickets voor de beste Uitjes
  • 25 x hotelovernachting voor 2 personen ergens in Nederland

Hoe worden de winnaars bepaald?
Bij het uitbrengen van een stem worden meerdere rapportcijfers gegeven. De beste uitjes van Nederland zijn verdeeld over 8 categorieën en per categorie is er in iedere provincie een winnaar. De winnaar per provincie, per categorie is het uitje dat binnen de top 5 op basis van het aantal stemmen de hoogste rapportcijfers heeft ontvangen. Kortom, als genomineerde moet je binnen de categorie op basis van het aantal stemmen in de top 5 van de provincie eindigen en vervolgens van de top 5 de hoogste rapportcijfers hebben. 

Uit alle provinciewinnaars binnen een categorie wordt op dezelfde manier de landelijke winnaar gekozen. Dus van de 12 provinciewinnaars wordt op basis van het aantal stemmen een top 5 gemaakt en binnen die top 5 wint degene met de hoogste rapportcijfers. 

Meer informatie over het Beste Uitje 2017

comments powered by Disqus