Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent opent salon “BeautyBalloon”

06 februari 2017

Op woensdag 1 februari vond in Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent de feestelijke opening van BeautyBalloon Lent plaats. De schoonheidssalon is gevestigd in de wellnessruimte van het hotel en wordt gerund door Zoë Makodi en Eva Nillessen. Het is zes dagen per week mogelijk om te reserveren, zowel voor hotelgasten als voor gasten van buitenaf.

Marije van der Valk is de eerste die een ‘ceremonie’ mag beleven in de splinternieuwe salon. “We hebben diverse mogelijkheden onderzocht met betrekking tot de invulling van onze behandelruimte,” vertelt ze. “Via het merk Oolaboo zijn we in contact gekomen met Bert van Bennekom, die met de producten werkt in zijn BeautyBalloon-vestigingen. Al snel bleek dat zowel het product als de missie en visie van BeautyBalloon perfect aansluit bij ons idee van gastvrijheid. We zijn dan ook met plezier deze samenwerking aangegaan”, aldus Marije.

Inmiddels is Eva in de weer met een verzorgend Oolaboo huidmasker. Marije vertelt verder: “De salon is niet alleen voor onze hotelgasten, maar ook voor gasten van buitenaf. Zo bieden wij de buurt een extra uitvalsbasis op het gebied van beautybehandelingen.”

De volgende ‘klant’ zit al in de relaxruimte te wachten: Lotte van der Valk. Ze lacht: “De hele familie heeft al verschillende ceremonies gereserveerd. We willen tenslotte weten wat we onze gasten bieden!”.

Ter kennismaking heeft BeautyBalloon tot en met 19 februari een scherpe openingsactie: een Face- of Body Ceremony van 60 minuten voor de prijs van 45 minuten (€ 45,00) inclusief een kop koffie of thee met een heerlijk stuk gebak in Lola’s Bar.

De eerste 25 reserveringen krijgen tevens een OOLABOO Matchasoap ter waarde van € 9,95 cadeau. Reserveren kan via www.beautyballoon.nl of bel 024 792 02 00. 

comments powered by Disqus